Op het eiland Vlieland zijn diverse accommodatie types. Zeer geliefd bij de gasten is het verblijf in huisjes aan zee op Vlieland. Er zijn diverse soorten huisjes aan zee, in het duingebied hetgeen in drie gedeeltes is opgedeeld:

In het dorp Oost-Vlieland zijn ook diverse soorten huisje aan zee, maar dan spreken we uiteraard over de Waddenzee en niet de Noordzee.

Type huisjes aan zee op Vlieland
U vindt op deze website meerdere mogelijkheden om huisje saan zee te vinden, zowel onder de zoek en boek functie huisjes aan zee, als in het accommodatie overzicht.
Huisjes aan zee kunnen verschillen van kwaliteit; ze variëren van * tot *****

Prijzen huisjes aan zee
Vaak is dit ook overeenkomstig met de prijs van huisjes aan zee. De prijzen van huisjes aan zee op Vlieland zijn variërend. Over het algemeen is er een aanzienlijk verschil in hoogseizoen en laagseizoen tarieven van huisjes aan zee. Daarnaast ziet men vaak dat er voor een meerpersoons huisjes aan zee op Vlieland hogere huurprijzen worden berekend dan voor een tweepersoons huisjes aan zee op Vlieland.

www.vlieland.net huisjes aan zee
Bij de zoek en boek functie huisjes aan zee wordt geselecteerd op beschikbaarheid. Vervolgens kunt u uitzoeken op diverse categorieën huisjes aan zee op Vlieland, zoals:

  • aantal personen
  • wel/niet huisdieren toegestaan
  • locatie
  • prijs

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met VVV Vlieland of een verder kijkje nemen op onze website.
Dus welkom op Vlieland!