VVV Vlieland
Menu

Strandschoonmaakactie Staatsbosbeheer. Wie komt ons helpen?

De strandschoonmaakactie die al jaren georganiseerd wordt samen met de gemeente Vlieland, Rijkswaterstaat, Defensie en KNRM gaat weer plaats vinden. Wie komt ons helpen?

Strandschoonmaakactie Staatsbosbeheer. Wie komt ons helpen? - De strandschoonmaakactie die al jaren georganiseerd wordt samen met de gemeente Vlieland, Rijkswaterstaat, Defensie en KNRM gaat weer plaats vinden. Wie komt ons helpen?

Vrijwilligers zijn van harte welkom. Opgeven hiervoor kan via vlieland@staatsbosbeheer.nl (i.v.m. de lunch die ons als vanouds weer aangeboden wordt door Het Badhuys, waarvoor nu al grote dank.) Wij zorgen voor vuilniszakken en handschoenen. Als je liever opruimt met een emmer dan die graag zelf meenemen.

We starten op 8 april om 08.00 uur bij de strandovergang van het militaire kamp. We gaan dan eerst de vloedlijnen rondom de stuifduinen/duintjes opruimen. Vrijwilligers kunnen om 07.45 uur opstappen in de wippertruck van de KNRM. Deze stopt bij de bushalte Hoek Badweg/Willem de Vlaminghweg. We proberen zoveel mogelijk ‘klein spul’ op te ruimen, naast de grote stukken troep. Kleine stukjes afval, waaronder plastic wordt nogal eens in de magen van dode vogels aangetroffen, dus ieder stukje wat we mee kunnen pakken is er 1.

Weitere Informationen: www.boswachtersblog.nl/vlieland/2023/04/04/die-troep-die-hoort-daar-niet-wie-komt-ons-helpen/?medium=email

Mehr datums fur Strandschoonmaakactie Staatsbosbeheer. Wie komt ons helpen?