VVV Vlieland
Menu

Filmweekend Leve de Liefde

Films voor romantische zielen bij Podium Vlieland, reserveer je tickets online.

Filmweekend Leve de Liefde - Films voor romantische zielen bij Podium Vlieland, reserveer je tickets online.

9 t/m 18 februari
een midweek en twee weekenden

Drie dagen natuur en cultuur op Vlieland

vrijdag 9 februari, 2024 19:00
woensdag 14 februari, 2024 21:15
vrijdag 16 februari, 2024 19:00

Hoe kun je de liefde mooier vieren dan op een waddeneiland met een weekend vol cultuur en natuur. Speciaal voor de liefhebbers van lange strandwandelingen én de betere romantische films organiseren Zin Magazine en Podium Vlieland twee filmweekenden en een filmmidweek waarin liefde en relaties een hoofdrol spelen. Uiteraard is zo’n weekendje goed voor de eigen relatie, maar minstens zo leuk is het om met vriendinnen (of vrienden) het leven en de liefde eens door te nemen!

Toevallige ontmoetingen, gestolen blikken, gevaarlijke verleidingen, nieuwe liefdes, oude liefdes, stoute liefdes, stiekeme liefdes, ware liefdes. De rebelse schrijfster Emily Brönte leert zelf de liefde ontdekken. Een lerares leert dat je bij een nieuwe relatie ook van andermans kinderen kunt houden. Een radiomaakster ziet na haar scheiding haar kinderen verliefd worden en voelt zelf ook weer vlinders. De films tijdens dit weekeinde variëren van een volwassen romantische komedie tot een heerlijke kostuumfilm en van een vrolijke filmmusical tot een aangrijpend relatiedrama. Filmprogrammeur Adwin de Kluyver houdt voor de vertoning steeds een korte inleiding. Alle films vind je op onze website onder het kopje agenda.

Voor deze filmarrangementen hebben we ook een aantal losse film passe-partouts beschikbaar. Voor mensen die elders op het eiland verblijven maar wel graag mee willen doen aan het filmarrangement. Interesse? Neem dan contact op met festivals@PodiumVlieland.nl.

Voor meer informatie: Podium Vlieland

Dorpsstraat 84, 8899 AK Oost-Vlieland

Weitere Informationen: www.podiumvlieland.nl/festival/voorstelling/leve_de_liefde2024

Mehr datums fur Filmweekend Leve de Liefde