VVV Vlieland
Menu

Workshop leren loslaten

Gaat u mee in de wereld van loslaten

Workshop leren loslaten - Gaat u mee in de wereld van loslaten
workshops

Workshop leren loslaten: 

In deze workshop, op een unieke locatie, omringt door de zee en duinen neemt Marlies/Sabine je mee in de wereld van loslaten. Onbewust creëren we aan de hand van wat we zijn geloven ons leven. We houden vast aan wie we denken te zijn, maar wat als je veel meer bent dan je gedachten en overtuigingen? Wat als jij het bent? samen met Marlies/Sabine ga je ontdekken hoe we alles vasthouden, en ze laat je ervaren hoe je dit alles weer kunt loslaten. Vertrouwen, voelen en loslaten zijn drie magische woorden die jouw leven een andere betekenis gaan geven. Marlies/Sabine ontmoet je graag op Vlieland, waar de magie van het eiland en loslaten samenkomen.

De workshop zal met mooi weer gegeven worden in het duin, met een van de mooiste uitzichten van Vlieland. Bij minder weer zal de workshop gegeven worden op een plek waar dromen samen komen: de kapel van Fortuna. Zorg dus dat de contactgegevens goed worden ingevult bij het maken van de boeking, zodat Marlies/Sabine je op tijd kan informeren.

Startpunt: Onderaan de strandovergang naar Pavaljoen Oost aan de Fortweg. (Bij de fietsenstalling)

Prijs per persoon: € 50,00 

Duur: +- 120 minuten

Weitere Informationen: boeking.mijnactiviteitenplanner.nl/vliemeisje?fbclid=IwAR0RLq509pN2DQVcl7nKLo8H6kCNWa844ZHCAH_RM7-d9p-8JhJJaRsSJp4

Mehr datums fur Workshop leren loslaten