logo_vvv VVV Vlieland, in je element
Menu
Suchen & Buchen Ferienhäuser und Wohnungen

Wählen Sie die Daten oder ansehen Sie Alle Unterkunften

Bureau Vlieland

Visit Vlieland! Voel je welkom bij ons!

Bureau Vlieland is hét evenementen- en reisbureau voor groepen op Vlieland. Zij bieden arrangementen en activiteiten voor zowel (zakelijke) groepen als particuliere gasten.

Blokarten, lasergamen, met de ribboot naar de zeehondjes, strandritten, kitesurfen, suppen en gps-tochten zijn slechts enkele voorbeelden van het aanbod.

Of je nu een dagje of meerdere dagen komt, of het nu gaat om een bedrijfsuitje, een zakelijke bijeenkomst, of een lekker lange vakantie, Vlieland past als je favoriete trui. Van een weekend met je vriendengroep op een klassiek zeilschip, een vertroetelweekend met je vriendinnen in een chique wellnesshotel en van kamperen met de klas tot een teambuilding met je collega's. 

Vaar over de Waddenzee met een klassiek zeilschip of een speedboot. Of val Vlieland letterlijk binnen met een parachutesprong. Wat dacht je van een privékok voor de groep in een vakantiehuis of zelf vers gevangen vis roken in de jutterstuin? Je kunt je ook culinair laten verwennen in één van de uitstekende restaurants.

Bureau Vlieland kent ze allemaal. En dat geldt ook voor accommodatie: overnachten in een hotel, een tent, een schip of een vakantiewoning? 

Alles is mogelijk. Je kunt rekenen op onafhankelijke service bij Bureau Vlieland. Zo weet je zeker dat je altijd een passend advies krijgt.