logo_vvv VVV Vlieland, in je element
Menu
Suchen & Buchen Ferienhäuser und Wohnungen

Wählen Sie die Daten oder ansehen Sie Alle Unterkunften

Bagagevervoer op Vlieland

Laat je bagage vervoeren naar of van jouw vakantieadres.

Vlieland is een autoluw eiland; voor het vervoer van de bagage heb je ook geen auto nodig, dit is perfect geregeld. 

17-07-2020

Bagagevervoer op Vlieland

Na een zeereis van ongeveer 90 minuten legt de veerboot aan bij de veerdam op Vlieland. Bij aankomst staan de vervoerders van Bagagevervoer Vlieland al voor u klaar!

Zodra de veerboot aanlegt, worden als eerste de bagagekarretjes van boord gereden. Zelf je kom te voet van boord en haal je jouw bagage uit de karretjes. Je kunt de koffers daarna afgeven bij één van de bagagevervoerders die op de kade staan te wachten.

De vervoerders brengen de bagage naar jouw vakantiebestemming, zodat jij jouw handen vrij hebt om bijvoorbeeld een fiets te huren of boodschappen te doen.

De tarieven voor vervoer van de bagage bedragen een paar euro per stuk voor een enkele reis. Bij fietsverhuur Jan van Vlieland of fietsverhuur Zeelen kunt u de heenreis betalen en gelijk een afspraak maken voor het bagagevervoer weer terug.

Voor de terugreis wordt de bagage bij het vakantiewoning opgehaald, je dient de bagage op de afgesproken tijd aan de weg te zetten.

Bagagevervoer Vlieland vervoert ook aanhangwagens op Vlieland. De overtocht voor de aanhanger dien je zelf te bespreken bij Rederij Doeksen. Nadat deze van boord is gekomen kunnen de bagagevervoerders er zorg voor dragen dat jouw aanhanger bij het vakantie adres terecht komt.

Voor het vervoer van de aanhanger die je de aanhanger aan te melden via de website.