VVV Vlieland
Menu
Suchen & Buchen Ferienhäuser und Wohnungen

Wählen Sie die Daten oder ansehen Sie Alle Unterkunften

De Eilandhopper

Zeilende dienstregeling over het Wad.

Beleef het Wad op een avontuurlijke manier, ga mee eilandhoppen op de Waddenzee aan boord van een historische zeilklipper. Je kan een enkele overtocht boeken, een rondvaart, maar ook een hele week meezeilen.

10-07-2018

De Eilandhopper

Zeilend over het Wad; de zeilschepen van Eilandhopper varen in een dienstregeling over de Waddenzee. Deze dienstregeling is vastgesteld aan de hand van het getij. Er kan namelijk alleen met hoogwater over de zandplaten gezeild worden.

De historische zeilklippers; de Avontuur en de Willem Jacob. Beide zeilschepen zijn meer dan 100 jaar oud en bieden je de unieke kans om op een avontuurlijke manier het Wad en de eilanden te ontdekken.

Aan boord mag je de schipper en maat meehelpen met het zeilen. Een kok zorgt voor lekker eten en het is ook mogelijk om te overnachten aan boord.

Vanaf Vlieland is het mogelijk om een rondvaart of een overtocht te doen met de Avontuur of de Willem Jacob, zie de agenda voor de dienstregeling en voor meer informatie of het boeken van een ticket kun je terecht bij de VVV.

Een fantastische ervaring voor jong en oud om te eilandhoppen op de Waddenzee.