logo_vvv VVV Vlieland, in je element
Menu

Winkelen op Vlieland

In de Dorpsstraat kunt u als shopper uw lol op. Stijlvolle kleding, souvenirs van de zee en smulgoed met ’s eilandsmaakje.  Vlieland kent een scala aan ‘inheemse’ snoepsoorten. Voor zoetekauwen met fantasie: strandpalen, meeuwensflatsen en geitenkeutels voeren de ranglijst aan. De cranberry groeit op het eiland en in veel producten word dit besje lokaal verwerkt. Cranberrypakketjes worden op maat voor u samengesteld.

Winkelen

Naast het genieten van al het goeds van het eiland, ook even een moment om u zelf te verwennen. Stadse allure mengt zich moeiteloos met de intimiteit van het dorp. Enkele winkels hebben ook exclusieve merken in de verkoop of andere eyecatchers in eilandsferen; zoals houten visjes en mooie sieraden van natuurlijke producten. 

Eb & Vloed, Eb & Vloed
Eb & Vloed
Dinges, Eb & Vloed
Dinges

Souveniers

Natuurlijk neem je wat leuks of lekkers mee van vakantie. Voor jezelf als souvenir of voor de buurvrouw die thuis de plantjes verzorgt of de vriendin de oppas is voor de hond.

Dat maakt dat u bij thuiskomst net even iets anders heeft, wat u nog doet nagenieten van die heerlijke dagen op Vlieland !

Kom ook eens binnenkijken bij: