VVV Vlieland
Menu
Suchen & Buchen Ferienhäuser und Wohnungen

Wählen Sie die Daten oder ansehen Sie Alle Unterkunften

Herfst op de Wadden

Trotseer de seizoenen op Vlieland in het najaar

Herfst op de Wadden

Wist u dat Vlieland ook in het najaar leuk is om te bezoeken.

Tijden een mooie wandeling kunt u genieten van alle mooie herfstkleuren, paddestoelen en prachtige vergezichten met de meest fantastische wolkenformaties. En sla natuurlijk ook het strand niet over bij een herfsttour over het eiland. Of ga vogels spotten in de Kroonpolders en kijk naar de zwermen trekvogels die zich in het voedselrijke Waddengebied voeden en voldoende uitrusten voor hun verdere trektocht. Bij de VVV Vlieland kunt informatie verkrijgen over de mooiste wandelroutes.

(Foto credits Folkert Janssens)

Of trotseer de elementen op een huurfiets (elektrisch mag natuurlijk ook…..) Fietsen kunt huren bij Jan van Vlieland, Frisia of Zeelen fietsenverhuur

En na alle buitenactiviteiten kunt u heerlijk bijkomen in de Wellcome wellness van strandhotel Seeduyn, gelegen direct aan het Noordzeestrand. Geniet van de sauna, het zwembad, een heerlijke massage of een ontspannende gezichtsbehandeling.

Tijd voor warme chocolademelk…? Neem lekker plaats op het overdekte en verwarmde terras van hotel Zeezicht of scoor een cocktail bij restaurant Gestrand. Met uitzicht op zee!  Vanaf daar loopt u zo de gezellige Dorpsstraat in, waar u gezellig kunt winkelen. Lekker souvenirs shoppen of toch nog een lekkere warme trui halen.

's-Avonds kunt u Podium Vlieland bezoeken. Zij bieden leuke films en concerten aan en organiseren geregeld filmfestivals die u in combinatie met een hotelarrangement kunt boeken.

Genoeg te doen op Vlieland