VVV Vlieland
Menu
Suchen & Buchen Ferienhäuser und Wohnungen

Wählen Sie die Daten oder ansehen Sie Alle Unterkunften

Het Vlieland gevoel van Timothy Hermsen

De Vlielandse Zeebaas

Het Vlieland gevoel. Aangekomen op Vlieland haal je meteen je neus op, de frisse zilte lucht komt je tegemoet, waar de wind stopt met razen beginnen de vogels te fluiten, de natuur klinkt in je oren. De vuurtoren schittert in weer en wind. De eilanders begroeten je. Dat is het fijne gevoel van thuus komen op Vlieland.

07-03-2022

Het Vlieland gevoel van Timothy Hermsen

Geboren en getogen op het mooiste stukje van Nederland, ben ik in 2021 begonnen als jonge Vlielander ondernemer. Ik moest wel even schakelen van machinist in de scheepvaart naar Vlielandse Zeebaas. Met een hart voor het ondernemen en alle positieve feedback van afgelopen seizoen is dit een van mijn beste keuzes.

Als Vlieland bezoeker zou ik je aanraden om het iets drukkere dorp achter je te laten en lekker de west uit te fietsen. Vlieland is namelijk één groot decor en schouwspel. Vergeet daarom niet onderweg van je fiets af te stappen je ogen de kost te geven van al het moois om je heen en ervaar ook de rust en het niets. Op de
terug weg kun je bij ons terecht voor een visje en vers frietje.

Ik voel me daarom ook bevoorrecht om hier opgegroeid te zijn en te mogen wonen, werken en elke dag te mogen genieten van wat de zee geeft waar wij Vlielanders van leven en hebben geleefd.

Ik hoop dat dit fijne gevoel jullie ook zal vangen tijdens het verblijf op Vlieland en na jullie verblijf op Vlieland dit fijne gevoel mee naar huis nemen.