logo_vvv VVV Vlieland, in je element
Menu
Suchen & Buchen Ferienhäuser und Wohnungen

Wählen Sie die Daten oder ansehen Sie Alle Unterkunften

Verhalen

Werken op Vlieland

Werken op Vlieland

Werken op Vlieland is een avontuur, het van huis zijn en het werken in een vakantiesfeer. Een beleving die je alleen op de Waddeneilanden hebt. Ga jij het avontuur aan en kom jij een periode werken op Vlieland?
Dauerhaft Vlieland

Dauerhaft Vlieland

Ist die Kombination aus Ausruhen und Auftanken während des Urlaubs ein Muss? Auf Vlieland werden Sie von neuen Orten überrascht sein! Magst du auch während deines Urlaubs etwas beitragen und wofür du auch ein gutes Gefühl bekommst. Wenn Sie Vlieland besuchen, können Sie "Wad" gut tun. Jutten ist immer möglich. Das Meer bietet besondere Schätze, aber auch viel Plastik. Nehmen Sie Ihre Tasche mit und bringen Sie alles mit, was nicht zur Natur gehört. Es wird dich erstaunen, wie viel Plastik dir begegnet. #doewad
Ontdek de vogelschat op Vlieland

Ontdek de vogelschat op Vlieland

Aan de rand van werelderfgoed de Waddenzee is het goed toeven. De wind en de veelzijdige natuur laten u al uw zorgen vergeten. Uren kunt u dwalen door bos, duin en strand, om uiteindelijk lekker bij te komen in een van de vele cafés of restaurants. Of u nu kiest voor puur natuur of heerlijke luxe, Vlieland is van alle gemakken voorzien.
Vlieland verkennen... per fiets

Vlieland verkennen... per fiets

Het eiland verkennen... per fiets. Vlieland heeft een uitgebreid net van fietspaden, deze met schelpen verharde paden bieden u een prachtige gelegenheid om vele plaatsen op het eiland te leren kennen.
Vlieland verkennen... te voet

Vlieland verkennen... te voet

Het eiland verkennen... te voet. Wandelen op Vlieland geeft u vele mogelijkheden om te genieten. Het verkennen van het eiland kunt u aan de hand van een uitgebreid wandelnetwerk van 40 kilometer. Staatsbosbeheer heeft zes gemarkeerde paaltjes routes uitgezet, de routes kunt u ook met elkaar combineren.
Yoga, detox & onthaasten

Yoga, detox & onthaasten

Iedereen heeft het wel eens nodig, tijd om je batterij weer op te laden. Even quality time met jezelf waarin je je hoofd leeg maakt, doelen weer helder stelt, aandacht besteed aan je lichaam en algehele gezondheid. Daar knap je echt van op! De juist plek om de batterij op te laden is één van de mooiste Waddeneilanden: Vlieland. Naast het gekozen programma kunt u volop genieten van het eiland zelf, er is alle tijd om een heerlijke strandwandeling te maken, de geur van de zee op te snuiven en te wandelen door het bos. Op Vlieland worden verschillende yoga, detox en onthaast programma’s georganiseerd.
Reizen met zorg

Reizen met zorg

Vakantie vieren vindt iedereen heerlijk. Elk mens heeft tijd nodig om te ontspannen en nieuwe krachten op te doen. Ook mensen met een zorgindicatie verlangen naar vakantie, maar kunnen vaak niet op vakantie zonder zorg. Op Vlieland is er ook aan deze personen gedacht, zo kunt u alles regelen voor een onbezorgde vakantie. Van een aangepast kamer, thuiszorg tot een strandrolstoel.
Historische lezingen

Historische lezingen

Vlieland één dorp, vrijwel geen auto’s, kilometers strand en ongerepte natuurgebieden. Een natuurlijke en rustige omgeving creëert een nieuw leefritme en verandert het perspectief op het bestaan. Maar het maakt ook nieuwsgierig; hoe is het eiland zo geworden, hoe leefden mensen er en wat heeft het eiland mee gemaakt. U kunt hier op verschillende manieren achter komen tijdens uw bezoek aan Vlieland.
Filmweekenden Eén eiland, drie dagen, zes films.

Filmweekenden Eén eiland, drie dagen, zes films.

Filmweekenden Vlieland, één eiland, drie dagen, zes films. Podium Vlieland organiseert het gehele jaar door diverse filmweekenden met de meest uiteenlopende thema's. Van Scandinavische thrillers tot romantische kostuumdrama’s en van road movies tot de mooiste natuurfilms.
Vakantiewoningen                   in het dorp

Vakantiewoningen in het dorp

Vlieland kent maar één dorp genaamd Oost-Vlieland. Het dorp van Vlieland ligt direct aan de Waddenzee en wordt slechts gescheiden door de dijk. In de prachtige oude Dorpsstraat van Vlieland, vroeger ook wel de Groote Straat of Voorstraat genoemd, staan aan weerzijde hoge bomen en zijn tal van leuke winkeltjes, restaurants en bezienswaardigheden te vinden. De Dorpsstraat straalt nog steeds de sfeer uit van een oud vissersplaatsje, hoe leuk is het om te verblijven in deze straat. In de Dorpstraat zijn verschillende vakantiewoningen aanwezig.
Eureka              vakantieappartementen in het bos

Eureka vakantieappartementen in het bos

Eureka, vakantieappartementen in het bos. Het complex van Eureka bestaat uit 2-persoons, 3-persoons en 4-persoons appartementen, gelegen op verschillende etages. Zowel het complex en alle appartementen zijn compleet en comfortabel ingericht.
Ontdek Vlieland

Ontdek Vlieland

Aan de rand van werelderfgoed de Waddenzee is het goed toeven. De wind en de veelzijdige natuur laten u al uw zorgen vergeten. Uren kunt u dwalen door bos, duin en strand, om uiteindelijk lekker bij te komen in een van de vele cafés of restaurants. Of u nu kiest voor puur natuur of heerlijke luxe, Vlieland is van alle gemakken voorzien. ​In zinderende zomers, in weer en wind en bij nacht en ontij; er is altijd een geschikt moment om eens lekker te komen opladen op Vlieland.