VVV Vlieland
Menu

Ontdek je artistieke talent in de (3-daagse) teken- en schildercursus van De Creatieve Werkplaats

Vooraf online aanmelden bij de Creatieve Werkplaats, Spreekt alleen één bepaalde cursusdag je aan? Je kan je ook voor één dag aanmelden.

Ontdek je artistieke talent in de (3-daagse) teken- en schildercursus van De Creatieve Werkplaats - Vooraf online aanmelden bij de Creatieve Werkplaats, Spreekt alleen één bepaalde cursusdag je aan? Je kan je ook voor één dag aanmelden.

In het weekend van 24 november is Melda Wibawa op Vlieland en bij ons in de Creatieve Werkplaats om een 3-daagse cursus te geven. Spreekt alleen één bepaalde cursusdag je aan? Je kan je ook voor één dag aanmelden.

Data: 24, 25 en 26 november

Tijden: 10.30 - 16.30 uur (met lunchpauze)

Inclusief materialen en tools

Geschikt voor alle niveaus

Vrijdag - Tekenen: Verken de basis van tekenkunst en ontdek hoe dit de kern is van alle kunst. Leer perspectief, 3D-effecten, vorm en meer. Ideaal voor zowel beginners als gevorderde tekenaars.

Zaterdag - Gouache: Laat je inspireren door de betoverende wereld van gouache. Verken basis- en geavanceerde technieken, afgestemd op jouw behoeften en niveau.

Zondag - Olieverf en Acryl: Ontdek nat-in-nat schilderen, compositie en verbeter je observatievermogen met olieverf en acryl. Perfect voor beginners en ervaren kunstenaars die hun vaardigheden willen aanscherpen.

Schrijf je in voor de hele reeks of kies individuele dagen. Meld je nu aan en laat de kunstenaar in jezelf tot leven komen. (De cursus gaat alleen door bij minimaal 6 deelnemers voor elke dag)

More information: decreatievewerkplaats.nl/planning/

More dates for Ontdek je artistieke talent in de (3-daagse) teken- en schildercursus van De Creatieve Werkplaats