VVV Vlieland
Menu

Arrangementen

Wat is er fijner dan een dagje weg of een zorgeloze vakantie? Boek een arrangement en alles is geregeld! Er zijn mogelijkheden voor een dag en voor meerdere dagen.

Dagje Vlieland

Even een dagje uitwaaien op Vlieland? Dat kan heel gemakkelijk met het fietsdagarrangement van Rederij Doeksen.

Het fiets-dagarrangement bestaat uit een bootticket, een VVV-attentie (incl. fietsroute) en een dag fietshuur. Voor kinderen (van 4 t/m 11 jaar) zit er een Doeksen vakantieboek bij. U kunt het fiets-dararrangement boeken bij Rederij Doeksen. Je kunt ook kiezen voor een busdagkaart i.p.v. een fiets.

De overtocht duurt ongeveer 105 minuten. Laat je dagelijks leven achter in Harlingen en geef je over aan de rust die het eiland uitstraalt.

Fietsarrangement

Hoe kun je beter het eiland verkennen dan op de fiets? Maak een fietstocht door de duinen, bewonder de schoonheid van de Waddenzee vanaf de Postweg, stap onderweg even af om een duintop te beklimmen of een kijkje te nemen bij de vogelkijkhut.

Een aantal hotels heeft een fietsarrangement voor jou samengesteld. Stap op de boot naar Vlieland!

Deze hotels bieden een fietsarrangement aan:

Film-weekenden

Podium Vlieland organiseert i.s.m. diverse hotels op Vlieland filmweekenden. Een combinatie van de beste films kijken, heerlijk uitwaaien op het strand en gezellig dineren in een van gezellige restaurants in het dorp.

Kijk voor meer informatie en om te boeken op Podium Vlieland.

  Wellness-arrangementen

  Helemaal tot rust komen? Dat kan met een wellness-arrangement heel goed. Er zijn verschillende hotels waar je hiervoor terecht kunt.

  Kijk voor meer informatie en om te boeken op:

  Yoga-weekenden

  De ultieme ontspanning is wel een yoga-weekend op Vlieland. Er zijn vaak meerdere yogalessen in een weekend, maar er blijft genoeg tijd over om van het eiland te genieten.

  Kijk voor meer informatie en om te boeken op:

  Overige arrangementen