VVV Vlieland
Menu
Search & book holiday homes and apartments

Select date or view All accommodations

Kampeerterrein Stortemelk

Kamperen aan zee op het prachtige Waddeneiland Vlieland

Sfeervol kamperen in de duinen aan zee. Stortemelk biedt vrije staanplaatsen, seizoensplaatsen, huurtenten en vakantiewoningen.

Een camping waar men nog echt kampeert in tenten. Dicht bij de elementen, in een natuurlijk duingebied, slechts een duinenrij verwijderd van het Noordzeestrand en rondom alleen maar weidse luchten. Waar altijd een frisse zeebries staat, waar jong en oud onvergetelijke vakanties beleven en waar je niet hoeft uit te leggen waarom het alweer de zoveelste keer is dat je er komt.

Wakker worden met het geluid van de branding. Heerlijk voor je tent 's avonds een wijntje drinken met de buren. De kinderen zie je overdag alleen als ze honger krijgen, zoveel valt er te spelen en te doen. In het voorseizoen is het er heerlijk rustig en tijdens hoogzomer kun je in de Bolder terecht op het zonnige terras en in het grandcafé voor een hapje en drankje en in de Grote Zaal voor kinderknutseluur, muziek of theater. Op Stortemelk is het heerlijk.

Stortemelk heeft ook sfeervolle vakantiehuisjes in de duinen - voor elk jaargetijde - en een divers aanbod aan fraaie huurtenten.

Visit website Book directly

Kampeerterrein Stortemelk

Kampweg 1

Vlieland

0562 45 12 25

info@stortemelk.nl