VVV Vlieland
Menu
Search & book holiday homes and apartments

Select date or view All accommodations

NovaQi Coaching

Word jouw mooiste versie tijdens paardencoaching op Vlieland

Het krachtige van coaching met paarden is dat alleen al de aanwezigheid van een paard een enorme uitwerking op mensen heeft. Helemaal als je dit kunt ervaren met de wind in je haar en de ruisende zee op de achtergrond. In de buurt van een paard focus je je op deze coach op 4 benen en verdwijnen andere zaken even naar de achtergrond, je reageert vanuit je gevoel. Paarden lezen jouw lichaamstaal en reageren daarop. Als Vlielandse paardencoach help ik jou door zonder oordeel vragen te stellen n.a.v. wat het paard doet tijdens de sessie, terwijl jij stevig op Vlielandse bodem staat bij Manege de Seeruyter.

Doordat via de invloed van het paard als het ware een ‘andere ingang’ wordt genomen bij het coachen brengt dit jou tot mooie inzichten. Onze werkwijze zorgt ervoor dat denken en voelen (opnieuw) met elkaar in verbinding worden gebracht. Het paard voelt deze verandering en zal dit tonen. Voor mensen is dit vaak positief confronterend om mee te maken. Deze methode is heel effectief: jij ontdekt jouw eigen weg. En deze inzichten blijven hangen, omdat ze uit jouzelf komen en dus bij jou passen.

De Vlielandse paardencoach van NovaQi Coaching begeleidt tevens teams door samen aan de bak te gaan in de bak van Manege de Seeruyter.