VVV Vlieland
Menu
Search & book holiday homes and apartments

Select date or view All accommodations

Vliemeisje

Ontdekken, spelen, verwonderen en even stil staan.

Vliemeisje is een nieuw doe en beleef magazine over Vlieland, gecreëerd door Marlies voor jou. In Vliemeisje neemt Marlies je mee over het eiland. Samen gaan jullie op ontdekkingstocht door middel van zoekkaarten, fotografie, herbarium. Maar ook recepten, informatie en heel veel ruimte voor je eigen bevindingen.
Knip, plak en knutsel jouw magazine en laat je verwonderen. Omdat het jouw magazine is, kan jij hem invullen zoals je wilt. Zodat je altijd terug kan kijken of denken aan dat ene mooie moment. Tenslotte zijn herinneringen ons meest waardevolle bezit. Ontdekken, spelen, verwonderen en even stil staan.​
Vliemeisje is verkrijgbaar op diverse verkooppunten op Vlieland. Voor 15 euro is Vliemeisje van jou en mag je hem invullen zoals jij wil.

Vliemeisje workshop

In deze workshop op een van de mooiste plekken van het eiland, gaan we je laten ervaren hoe je alles kunt loslaten wat je niet bent. Hiernaast geven we een inkijkje in de Wet van de aantrekkingskracht en hoe je deze voor jou kunt laten werken. Met nieuwe inzichten en handvaten, zodat je thuis lekker verder kunt oefenen.

Ga je mee op dit nieuwe avontuur?