VVV Vlieland
Menu
Search & book holiday homes and apartments

Select date or view All accommodations

Lockdown activiteiten

Wat is er mogelijk op Vlieland?

We zitten met geheel het land nu al een periode in een lockdown. Op Vlieland kun je heerlijk genieten van de rust en ruimte.

Uren dwalen door het bos, de wind in de rug op het strand of turen over het veranderende Wad!

22-02-2021

Lockdown activiteiten

Naast heerlijk wandelen en fietsen, zijn er een aantal coronaproof activiteiten.

Paal 50

Paal 50 organiseert activiteiten waarbij geen instructeurs nodig zijn: het eiland ontdekken te voet of op de fiets met een heerlijke eilandproeverij to go is wel mogelijk! Bekijk de mogelijkheden
Reserveren? Bel of mail!

Strunedeurdedune

Sjoukje wil graag de natuur van Vlieland delen met liefhebbers en neemt je al strunend mee over het eiland. Een wandeling is mogelijk op dinsdag, donderdag of zaterdag, zie de agenda. I.v.m. de Covid 19 maatregelen wandelt Sjoukje momenteel met 1 persoon.

Slauerhoff Tour

Wandel met Gerda Posthumus langs de 'glazen platen'-route met fragmenten uit het oeuvre van scheepsarts en dichter Jan Jacob Slauerhoff.

Elke zaterdag is er standaard een tour, wanneer je op een andere dag wenst te wandelen is dat ook mogelijk. Neem hiervoor contact op met Gerda Posthumus; 06 46432577 of glposthumus@gmail.com.  I.v.m. de Covid 19 maatregelen is een tour mogelijk met 1 persoon of 1 gezin.

Vlielander Kaasbunker

De Vlielander Kaasbunker organiseert regelmatig online Workshops kaas maken of een Kaasproeverij via ZOOM. Meer info of mee doen, zie kaasproeverij of workshop.

Sportcentrum Flidunen

Sportieve activiteiten in de Voorjaarsvakantie, vooraf aanmelden, meer info Flidunen.