logo_vvv VVV Vlieland, in je element
Menu
Search & book holiday homes and apartments

Select date or view All accommodations

Zomer

Het seizoen is in volle gang op het eiland!

In de Dorpsstraat is het gezellig druk, de terrassen zitten vol en in de winkels loopt het lekker door.

Voor de veiligheid is fietsen in de Dorpsstraat tussen 11 uur 's morgens en 6 uur 's avonds niet toegestaan. Er ontstaat hierdoor een gemoedelijke sfeer op straat, er is meer gelegenheid voor bijvoorbeeld; een praatje met een bekenden die je tegenkomt.

26-07-2021

Zomer
Op het Wad achter de Waddendijk liggen diverse boten die zich laten droogvallen, een mooi gezicht dat een zomers gevoel geeft. Maar niet alleen daar op het Wad is het druk met boten, voor de havenmond liggen ook vele boten. Deze willen graag de jachthaven van Vlieland in, maar op de havenmond wapperen de rode vlaggen, om aan te geven dat de haven vol is. Zodra er weer een plek vrij is maken de havenmeesters een rondje over het Wad, om aan te geven wie er naar binnen mag.

Buiten het dorp, tijdens een rondje lopen of fietsen kom je ondanks de vele mensen die op het eiland zijn bijna niemand tegen. Je kunt volop genieten van de stilte en de natuur. Ga eens ergens op een duin of bankje zitten, geniet van de geluiden om je heen en het prachtige uitzicht.